Magamról

Lővey – Pótor Mirjam vagyok.

Keresztyén családban nőttem fel, ezért korán megismertem Jézus Krisztust, és személyes Megváltómmá fogadtam. A Debreceni Református Kollégium Gimnáziumában érettségiztem, majd a Kölcsey Ferenc Református Tanítóképző Főiskolán diplomáztam tanító – hitoktató szakon, s később angolt és drámapedagógiát tanultam. Ezt követően elsajátítottam a fazekasság rejtelmeit is.

Hálás vagyok Istennek, hogy 13 éve taníthatok. Jelenleg a Talentum Baptista Általános Iskolában dolgozom. A Rózsai Tivadar Általános Iskolában kezdtem el tanítói pályafutásomat, ahol akkor indult az iskola és üresek voltak a falak. Pedagógus társaim kérésére kezdtem el festeni, hogy a festményeket felrakjuk a falakra. Majd arra bátorítottak, hogy folytassam a festést. 3 évvel ezelőtt volt az első kiállításom Debrecenben a Füredi úti református templomban. Ezután több helyre is meghívtak, majd megalakult a vállalkozásom.

Örülök, hogy tudom Isten igéjét ezúton is hirdetni. „Isten igéje élő és ható, élesebb minden kétélű kardnál.” Zsidók 4, 12